Resan till Bali

Solsemester BaliDet blev en alldeles fantastisk resa till Bali till slut. Jag hade länge lovat min fru att vi skulle åka iväg bara hon och jag utan barnen. Men jag fick kämpa en hel del. Ja, jag gick till och med upp i arbetstid för att förbättra vår privatekonomi. Jag lyckades alltså få in mer pengar till kassan, men det var långt ifrån hela arbetet för att spara. Samtidigt så minskade vi på utgifterna. Inte barnens – utan mina och min frus utgifter. Vi snålade in på alltifrån nöje till vår matkonsumtion. Både jag och min fru cyklade även till jobbet under en längre period och lät våra bilar få stå kvar i garaget. Vi tjänade inte bara en hel del slantar utan vi fick väldigt bra motion dessutom. Och till bra motion så är det ju bra att kombinera en sund kost. På helgerna när våra barn serverades festmåltid så envisades vi med att äta sallader och liknande. Nyttigt och billigt – två flugor i en smäll.

När man är en familj med två barn så kan det ibland bli knapert rent ekonomiskt, men vi lyckades till slut med vårt mål. Med en god portion tålamod så blev vår resa snart ett faktum, och vi tog igen våra festmåltider på Bali.

Kommentarer är stängda.